Anthem STR Serie valt in de prijzen

Anthem STR Serie awarded

Anthems nieuwe STR Serie gooit hoge ogen bij de internationale pers! Niet alleen worden de nieuwe high end stereo componenten enorm veel en vooral goed getest, maar nu heeft de STR Serie maar liefst vier jaarprijzen gewonnen!

Anthem STR: 2018 Product Of The Year!

De producten uit de nieuwe Anthem STR Serie presteren zo goed, dat ze door diverse media de titel Product Of The Year 2018 hebben verworven. En niet door de minste teams van reviewers. 

Audioholics beloonde de Anthem STR Preamplifier en STR Power Amplifier met hun 2018 Product of the Year prijs. De STR Preamplifier ontving ook op zichzelf de 2018 Best Of Award van HomeTheaterReview.com. Het prestigieuze Stereophile gaf de Anthem STR Integrated de 2018 Stereophile Product of the Year prijs en TONE Audio was het daar roerend mee eens, resulterend in dezelfde award op hun naam. 

Eerder ontving de Anthem STR Integrated Amplifier al een Reviewer's Choice prijs en een Recommended Reference Component Award van SoundStage! en werd deze veelzijdige stereo versterker tevens Top Pick product bij Sound & Vision. Het Nederlandse Hifi.nl testte de Anthem STR Integrated en nam in hun conclusie precies mee wat de STR Serie nu zo speciaal maakt: "De Anthem STR is een van de weinige high-end stereoversterkers op de markt die je eindelijk van je akoestische kamerproblemen verlost."

Anthem prijzen

Lees hier alle Anthem testen

Bekijk hier de Anthem STR Serie