The Pearl zwart

Op voorraad
artikelnr
3700035114808
Compacte smart lifestyle speaker met diverse aansluit- en verbindingsmogelijkheden, een tri-coaxiaal design en veel vermogen. Goed voor een high end beleving van geluid. Inclusief programmeerbare Bluetooth afstandsbediening. Metallic zwarte uitvoering

Productbeschrijving

De Cabasse The Pearl biedt de liefhebber van design en goede weergave een prachtige oplossing voor alle audio-toepassingen. Deze unieke Cabasse streaming speaker ondersteunt multiroom, kan ook per twee stuks worden gebruikt als stereo luidspreker en levert een dynamisch, vol geluid met een vervormingsvrije weergave.

Cabasse The Pearl: eigenschappen

De Cabasse The Pearl herbergt het unieke Tri-Coaxiale driverontwerp waar Cabasse bekend om staat. De gepatenteerde triaxiale configuratie van de woofer + middentoner + tweeter-drivers biedt een compact ontwerp, krachtige prestaties en een geavanceerde 360°-respons. De overontwikkelde thermische dissipator zorgt voor een optimaal bereik van dynamisch geluid met weinig vervorming bij hoge volumes. De luxe coaxiale midrange-tweeter is opgebouwd uit gepatenteerde componenten: medium carbon en neodymium. De 25 centimeter grote woofer kent een lange lineaire uitslag van de conus en levert de rijkste en meest dynamische bas in zijn klasse. Dankzij de dynamische basregeling is de audioweergave zelfs spectaculair. De membranen zijn gemaakt van koolstofvezel en glasvezel, de dissipators en drivers van aluminium en The Pearl heeft een versterkte dubbele behuizing van composietvezel versierd met pure "Chromium" -ringen. Een metalen rooster bedekt de voorkant.

Versterking en aansluitingen

De Cabasse The Pearl heeft voor elke driver een eigen, krachtige versterker aan boord. 1600 Watt aan totaal vermogen (3200 Watt piekvermogen) houden de drivers onder controle, terwijl een enkele The Pearl een maximale geluidsdruk kan opleveren van maar liefst 118 dB. Wanneer er twee worden gebruikt, is dat niveau zelfs 124 dB maximaal. De Cabasse The Pearl ondersteunt WiFi, een bekabelde netwerkverbinding, Bluetooth, optisch, RCA en USB voor het afspelen van muziek vanaf een harddisk. De interne 32 bits 768 kHz DAC is van uitzonderlijke kwaliteit en de meegeleverde Bluetooth design afstandsbediening is programmeerbaar.

Cabasse StreamCONTROL: de app voor alles

Cabasse The Pearl integreert naadloos binnen het Cabasse StreamCONTROL multiroom systeem en stelt de gebruiker in staat om dezelfde muziek in meerdere kamers tegelijk af te spelen, of verschillende tracks in verschillende kamers op Cabasse wifi speakers af te spelen. Geluid kan ook worden herverdeeld vanaf een Bluetooth-verbinding of vanaf een audio-ingang naar multiroom Cabasse smart speakers en Connected apparaten. beschikt over hubless HD-streamingtechnologie met een snelheid van 80 microseconden en speelt alle audiobestanden af, van MP3 tot ultra-high definition-bestanden (max. 24/192, thuis opgeslagen op harde schijven of computers, internetradio of via diensten als Spotify, Qobuz, Deezer en meer).

Met de StreamCONTROL app krijgt de gebruiker naast bedienings- en instelmogelijkheden voor bronnen, volume, multiroom en zones/ paren ook toegang tot extra slimme opties die zorgen voor een betere weergave van de Cabasse smart speaker. Zo biedt de app toegang tot CRCS, wat staat voor Calibration Room Compensation System. Ofwel, akoestische correctie om de weergave aan te passen aan de fysieke eigenschappen van de ruimte. De interne DSP maakt meer instellingen mogelijk voor de luisterpositie, optimalisatie van de dynamiek (Dynamic Fidelity Enhancer) en klank (het audiospectrum). Ook kan audiovertraging hier worden ingesteld voor de analoge en optische ingang.

Voor deze Cabasse smart speaker zijn een muurbeugel en een standaard optioneel beschikbaar.

Specification

Specification
Merk Cabasse
Product omschrijving (max 35 tekens) The Pearl zwart
EAN 3700035114808
Categorie Actieve speaker, Draadloze speaker, Smart speaker
Garantie 2 Jaar
Productserie Cabasse - The Pearl Collection
Kleur fabrikant Zwart
- Nee
Hoogte (cm) 32.7
Breedte (cm) 32.6
Diepte (cm) 32.3
Gewicht (kg) 18
Ingangen Netwerk, Digitaal Optisch (Toslink), RCA (Line in), USB
Versterkte kanalen 1 (mono)
DAC 32 bit / 768 kHz
Streaming diensten Deezer, Internetradio, Qobuz, Spotify, Tidal
Streaming techniek AirPlay, Bluetooth, Netwerk-streaming, Wifi
App bediening Android, iOS
Frequentiebereik 14 - 27.000 Hz
Type speaker 3 Weg, Gesloten